Restore

Rólunk

A 2010-ben alapított Taikun Precision Materials Technology Co., Ltd.-t hivatalosan â € œ-ra fejlesztettékDongguan Taikun Precíziós Anyagok Technology Co., Ltd.2016-ban az EMI elektromágneses árnyékoló anyagokra, a kompozit anyagok kutatás-fejlesztésére, gyártására összpontosítunk. Folyamatosan Jiangsu, Chongqing, Fujian és más helyeken létrehozni szolgáltatási pontokat.

A vállalat főként vezetőképes ruhát, RFID árnyékoló kendőt, Pet / pi réz-nikkel filmet, FPC elektromágneses árnyékoló fóliát, vezető habot gyárt, és precíziós vágást biztosít.

Elektronika; Repülés; kommunikáció; Textilbőr; Háztartási cikkek; elektromos; csomagolás; orvosi; építőanyagok; ruházat, ruházati cikkek.

A gyárnak két vákuum magnetron porlasztó filmgyártó sora van, 30 kompozit ionbevonó berendezés, precíziós programvezérelt lamináló gép, precíziós kétüléses présvágó gép és egyéb precíziós berendezés; a berendezés kihasználtsága 90%, havi kapacitása 200 000 négyzetméter.

A kínai piacon a fogyasztók dicséretet, a China Opal, a Huawei hosszú távú együttműködésével, az együttműködés Malajziában, Vietnámban blokkolta a gyártókat.

Eladás előtti: megérteni az ügyfelek és versenytársak helyzetét, termékeket tervezni a fogyasztókkal összhangban; mintákat küldhet a termékek minőségének megerősítésére.

InSales: türelmesen segít az ügyfeleknek az áruk kiválasztásában, az ügyfelek a kétségek megválaszolásában; a nagy áruk és a minták minőségének konzisztens biztosítása; erősebb kommunikáció, felfedezés és az ügyfelekkel az új kereslet, új növekedési pontok létrehozása és a partnerségek kialakítására törekszik.

ELADÁS UTÁN: Ügyfeleink tapasztalatai szerint frissítjük szolgáltatásainkat a meglévő ügyfelek körében, és teljes munkaidős ügyfélszolgálati munkatársakkal biztosítjuk, hogy az ügyfelek a legjobb vevőszolgálatot kapják meg.


+8613713088116
cntaikun@163.com