Restore

Iparági hírek


 • Az ezüstszál nagyon gyorsan és hatékonyan képes vezetni az áramot, hogy megakadályozza az emberi test áramütését és megvédje az emberi testet az elektromágneses hullámoktól.

  2021-02-23

 • Az EMI-pajzsok számtalan fajtája különböző anyagú és alakú, de általában a végső cél az elektromágneses tér korlátozása.

  2020-12-01

 • Minden áramkört, eszközt vagy rendszert megfelelően kell megtervezni, hogy a sugárzási szintet a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék, hogy csak az elektromágneses mezők magas szintjeire érzékenyek legyenek.

  2020-12-01

 • A fényvisszaverő filmek általában két kategóriába sorolhatók, az egyik egy fém fényvisszaverő film, a másik pedig egy teljesen dielektromos fényvisszaverő film. Ezen kívül van egy fém dielektromos fényvisszaverő film, amely ötvözi a kettőt, és amelynek feladata az optikai felület visszaverődésének növelése.

  2020-11-30

 • Az ezüstszál egy csúcstechnológiás termék, amelyet úgy kapunk, hogy egy tiszta ezüst réteget speciális technológiával tartósan kötünk a szál felületéhez. Ez a szerkezet nemcsak lehetővé teszi, hogy az ezüstszál megtartsa az eredeti textil tulajdonságokat, hanem megadja az ezüst minden varázslatos funkcióját, az ezüstszál varázslatos hatását.

  2020-11-30

 • Az ezüstszál egy csúcstechnológiás termék, amelyet úgy kapunk, hogy egy tiszta ezüst réteget speciális technológiával tartósan kötünk a szál felületéhez. Ez a szerkezet nemcsak lehetővé teszi, hogy az ezüstszál megtartsa az eredeti textil tulajdonságokat, hanem megadja az ezüst minden varázslatos funkcióját, az ezüstszál varázslatos hatását. Az eredeti ezüstszál gyártási technológia a nylon 6-on, mint mátrixon alapult, elektrolit nélkül. ezüstözési technológia ezüstözési réteg kialakítására a nejlonszál felületén.

  2020-11-30

+8613713088116
cntaikun@163.com